Connect with us

‘Ose në krevet ose do të largoj nga puna’, Shefi e kërcnonë sekretaren por ajo ia kthen që do e mbaj mend gjith jetën

Lajme

‘Ose në krevet ose do të largoj nga puna’, Shefi e kërcnonë sekretaren por ajo ia kthen që do e mbaj mend gjith jetën

Ajo e dinte që mund t’i bënte vetes një problem të madh, por përsëri duhej ta thoshte. Nuk është e lehtë të provosh veten në gjënë e parë në jetë, dhe edhe nëse janë të bukur dhe të pashëm, atëherë tërhiq vëmendjen e shefit ose drejtorit tënd.

Fakti që Angela Ukrainase nuk është një nga ato që do të bien dakord të ndërtojnë një karrierë jashtë shtratit, shefi i saj në Institutin e Përpunimit të Ushqimit pranë Kharkovit u mashtrua në vlerësimin e tij. Ajo e dërgoi rrëfimin e saj në një portal ukrainas, një nga më të njohurit në këtë vend. Filloi me një shkëmbim kulturor të mendimeve dhe nganjëherë shaka gjatë pushimit, dhe pastaj shefi filloi të ndiqte Angela në pothuajse çdo pushim në punë, të gjitha në mënyrë që të mund të shkëmbenin edhe disa fjalë.

Ajo vuri re se qëllimi i tij nuk ishte thjesht biznes, dhe kur ai e ftoi për herë të parë për një pije, ajo e dinte se sa ishte ora. Ajo me mirësjellje refuzoi herën e parë dhe të dytë, kështu që ai u bë gjithnjë e më agresiv. Pirota dëgjoi për një vajzë që u desh të largohej nga Instituti një vit para saj për shkak të mobingut dhe ngacmimit, kështu që ajo tashmë kishte filluar të përgatiste përgjigjen e saj në kokën e saj, për çdo rast.

Ai moment erdhi shumë shpejt, në fakt, më shpejt sesa priste ajo. Një pasdite, shefi e përshëndeti atë në parking, duke e ditur që Anxhela duhej të kalonte këtu për të kapur autobusin. Ai e pyeti nëse mund ta merrte në shtëpi. Meqenëse binte shi, ajo vendosi të ishte praktike, kështu që pranoi. “Në veturë ai filloi të më lante me komplimente dhe të ankohej se nuk kishte pasur një të dashur normale për një kohë të gjatë. Ai arriti në pikën ku unë duhej t’i thosha se isha i zënë. “Dhe pastaj ai filloi të bërtiste dhe më tha qartë se ose do të shkonim tek ai ose ai do të më pushonte nga puna”, shkroi Angela. Pastaj ajo shtoi se ishte koha e duhur për të aktivizuar përgjigjen e përgatitur në kokën e saj.

“Unë i thashë që të mos jetë naiv dhe se e di se çfarë i ndodhi vajzës para meje, si dhe se e njoh personalisht. Ai filloi të kthehej në sedilje dhe i vuri flakën makinës, dhe pastaj unë i thashë se isha një vajzë e emancipuar, urbane që dinte për të drejtat e saj dhe nuk ishte naive. Unë e kërcënova me një proces gjyqësor dhe i thashë se ai kurrë nuk duhet të thotë një fjalë jashtë temës në lidhje me punën, përndryshe do të shkojë shumë keq, sepse unë njoh disa njerëz të rëndësishëm. Unë gjithashtu i thashë se cilat. Këtu ai ishte i heshtur dhe nuk foli me shtëpinë time. Nuk kemi biseduar më kurrë, por prapë pas 3 muajsh e lashë punën. “Disi, nuk u ndjeva rehat atje pas gjithë kësaj,” shkroi Angela, e cila ishte mbështetur e gjitha në vendimin e saj.

Continue Reading
To Top