Connect with us

Lideri i Bdi-së, Artan Grubi: Прогресивна перспектива во Зелената Струга

Lajme

Lideri i Bdi-së, Artan Grubi: Прогресивна перспектива во Зелената Струга
Вечерва бевме сведоци на големата поддршка од народот на овиее локални избори, сите заедно обединети во прекрасниот град Струга.
Со цел да се продолжи поглавјето на Зелената агенда која што е полна со живот заедно со Рамиз Мерко и листата на советници на ДУИ на чело со Арбереша Влаши, со проектите кои обезбедуваат поквалитетен живот.
Прогресивна перспектива во Зелената Струга.
Постапете правилно,
гласајте зелено!
Заокружете го бројот 3,
Гласајте Рамиз Меркон
Гласајте Арбереша Влашин
Continue Reading
To Top