Connect with us

Lideri i BDI-së, Artan Grubi: Fatmir Dehari e ka përkrahjen time, do të fitojë

Lajme

Lideri i BDI-së, Artan Grubi: Fatmir Dehari e ka përkrahjen time, do të fitojë
Sot kërçovarët dëshmuan sërish përcaktimin e tyre për të qëndruar në përkrahje të Fatmir Deharit, si në kohën kur vendosën ta bëjnë atë kryetar të parë shqiptar të Kërçovës.
Kjo sepse ata besojnë fuqishëm në perspektivën e agjendës së blertë, në parimet e dëshmuara dhe të sinqerta të punës së Fatmir Deharit, në kapacitetin e listës së këshilltarëve në krye me Gazmend Jusufin dhe në mbështetjen e madhe që ata kanë nga prijësi i shqiptarëve Ali Ahmeti për vazhdimësinë e zhvillimit të Kërçovës.
Continue Reading
To Top