Connect with us

LAJM I HIDHUR | Ndahet LAJM I HIDHUR Per Vali Corleonen…

Lajme

LAJM I HIDHUR | Ndahet LAJM I HIDHUR Per Vali Corleonen…

LAJM I HIDHUR | Ndahet LAJM I HIDHUR Per Vali Corleonen…

Ar,restohejt Vali Corleone, Pork,uroria tregon se çfarë gjetën në shtëpinë e tij.I njohuri me emrin ‘Princ Valentino Corleone’, është ndaluar gjatë ditës së djeshme nga Pork,uroria Themelore në Gjilan.Lajmin për KALLXO.com e ka konfirmuar edhe krye,pork,urori i Porok,urorisë në Gjilan, Arben Kadriu
Kadriu tha se Vali Corleone është ndal,uar për shkak se gjatë bast,isjes në shtëpinë e tij janë gjetur dhe konfiskuar ar,ëmë, mun,izcione, si dhe dë,rohgë të llojit gok,ainë.Pas arre,stimit të të njëjtit me vendim të poro,kurorit të shtetit, Vali Corleone është ndaluar për 48 orë, ndërsa ndaj të njëjtit do të bëhet edhe kërkesa për masën e sigurisë, ka konfirmuar për KALLXO.com krye,poroku,rori Kadriu.

Continue Reading
To Top