Connect with us

Krisja mes Mimoza Kusarit dhe Albin Kurtit – “Thaçi eshte person historik, Kurti jorealist” ishin fjalet e Mimoza Kusarit

Lajme

Krisja mes Mimoza Kusarit dhe Albin Kurtit – “Thaçi eshte person historik, Kurti jorealist” ishin fjalet e Mimoza Kusarit

Video të cilën Mimoza Kusari nuk do të dësh,ironta ta shihte: Thaçi person historik, Kurti joreal,ist. Sot është U.D e Shefes së Grupit Parlamentar të VV-së ta,shmë dihet që ka ndryshuar shumë herë qënd,rime e mendime për fen,omene të caktuara dhe për politikanët kosovarë. Në një emis,ion të mëhershëm të RTV Dukagjinit ajo kishte thë,në se “Thaçi është person historik ndë,rsa Kurti është polit,ikan jorealist dhe sipas Kusari-Lilës ai ka shkuar shu,më larg me çasjen e tij ndaj ndërkombë,tarëve”.Ju ftojme ne vazhdim ta ndiqni videomaterialin e plote:

Continue Reading
To Top