Connect with us

Harroni Perplasjen Mes Vjosa Osmanit Dhe Vuciqit Kjo Qe U Fol Ne Takim Me Presidentin Kroat Po “Dridh” Gjithe Vendin

Lajme

Harroni Perplasjen Mes Vjosa Osmanit Dhe Vuciqit Kjo Qe U Fol Ne Takim Me Presidentin Kroat Po “Dridh” Gjithe Vendin

Vjosa Osmani takohet me presidentin kroat, flasin për zbardhjen e fatit të per,sonave të zhduk,ur në lufh,të.Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani na kuad,ër të Samitit të presidentëve të rajonit Brdo-Brijun në Slloveni, ka takuar sot homol,ogun kroat, Zoran Milanoviq.Në njoftim, të dy bashkëbis,eduesit, marrëdh,ëniet ndërmjet të dy shteteve i kanë vlerësuar të HVP FOTEN 5 SVEKONDA DHE SHFVQEN PVMJET EKSKLVZlVE
shkël,qyeshme dhe janë shprehur ta gatshëm që ato të inten,sifikohen në shumë sfera të interes,it të përbashkët.“Në këtë kontekst është përm,endur mundësia e bashkëpunimit në zbard,hjen e fatit të të zhduk,urve me d,hun,ë gjatë lufh,tës”.Presidenti Milanoviq ka thënë se Kroacia mbështet int,egritetin dhe sovran,itetin e Kosovës, sikundër edhe liberal,izimin e vizave dhe rrugën evropiane. HVP FOTEN 5 SVEKONDA DHE SHFVQEN PVMJET EKSKLVZlVE

Continue Reading
To Top