Connect with us

EKSLUZIVE/ Vjen lajm i madh per 0ren p0lìcore ne Maqedoni gjate Ramazanit? Ja detajet

Lajme

EKSLUZIVE/ Vjen lajm i madh per 0ren p0lìcore ne Maqedoni gjate Ramazanit? Ja detajet

Zëvendësministri i Shëndetësisë, Ilir Hasani është përgjigjur kreut të BFI-së, Shaqir Fetahut ku thotë se do të kërkojnë nga Ministria e Shëndetësisë që të lejohet falja e namazit të teravisë në ditët e fundit të Ramazanit.

Hasani në ClickPlus tha se do të lejojnë kryerjen e këtij rituali mysliman, por nëse lejojnë numrat e r/asteve p/ozi/tive dhe të v/ikt/imave nga C0vìd-19.

“Patjetër se po. Është prioritet i të gjithë aspekti shpirtëror i ynë dhe është imperativ se ne të gjithë duhet të punojmë në plotësimin e kërkesave shpirtërore”, tha Hasani.

Më tej shtoi: “Por nëse shohim se numrat nuk na lejojnë, është e palogjikshme t’i japim prioritet spiritualiteti para numrave të vdekjeve”.

Continue Reading
To Top