Connect with us

CFARE PO NDODH!!! Tahiri thote se Kurti e Rama po luajne lojera te rre’zi’kshme me…

Lajme

CFARE PO NDODH!!! Tahiri thote se Kurti e Rama po luajne lojera te rre’zi’kshme me…

Ish-kr’ye’ne’go’ci’at’or’ja e Kosovës në di’aIogun me Se’rbinë, Edita Tahiri i ka qu’ajtur lojëra të rre’zi’ksh’me ta’kimet e AIeksandar So.ros, djalin e G.eorge S.orosit me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, si dhe me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama ditëve të fundit,
Sipas Tahirit, Kosova du’het ta shpallë “non gr’ata” djalin e Ge.orge So.rosit, i cili sipas saj, punoi ha’pur për shk’ëmbimin e te’rritoreve mes Kosovës dhe Se’rbisë.
“Edi Rama ne Beograd, djali i Sor.osit pardje ne Prishtine….Lo’jera te rre’zikshme. A ka kush ta ndaI Ramen dhe a ka kush ta shpall ‘persona non gr’ata’ djalin e Sor.osit qe ha’pur punoi per ‘shk’embimin e te’rritoreve‘”, shk’roi Tahiri në Fa’cebook.

Zy’ra e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, njoftoi të martën se Kurti e ka pritur në zy’rë AIeksander So.rosin. Sipas ZKM-së, në takim “u bisedua edhe për rëndësinë e bashkëpunimit ra’jonaI dhe sy’nimin e përbashkët të ra’jonit për in’tegrim në Ba’shkimin Ev’ropian.”

Continue Reading
To Top