Connect with us

Bekim Sali takohet me kryetarin ‘Ensar’ Prof. Dr. Sulejman Baki

Lajme

Bekim Sali takohet me kryetarin ‘Ensar’ Prof. Dr. Sulejman Baki
Takimet e ditës së mërkurën i fillova me vizitën në Shoqatën Kulturore Humanitare “Ensar” në Shkup. Duke gjerbur kafenë në mjedisin mbase më të këndshëm të Çarshisë sonë, me kryetarin e kësaj shoqate, prof. Sulejman Baki, i diskutuam shumë tema që kanë të bëjnë me identitetin e Çarshisë së Shkupit dhe rëndësinë e ruajtjes së tyre.
“Ensar” është një perlë e rëndësishme e Çairit të Ri dhe e tillë do të mbetet. Prandaj dera ime gjithnjë do të jetë hapur për këto shoqata.
Çairi i Ri do të bëhet!
——————-
Bugün ilk olarak Üsküp’teki “Ensar” Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettim. Çarşımızın son derece keyifli atmosferi eşliğinde kahvemizi yudumlarken, Dernek Başkanı Prof. Dr. Süleyman Baki’yle Üsküp Çarşısı’nın kimliğiyle alakalı olan ve muhafazası önem arz eden konuları konuştuk.
“Ensar” Yeni Çayır’ın önemli incisidir ve öyle kalacaktır. Kapımız her zaman kendilerine açık olacaktır.
Yeni Çayır gerçek olacak!
Continue Reading
To Top