Connect with us

Baton Haxhiu ‘g’odet’ Albin Kurtin:”Albini ka Bë Hajgare me Të Varfrit”…

Lajme

Baton Haxhiu ‘g’odet’ Albin Kurtin:”Albini ka Bë Hajgare me Të Varfrit”…

Albin Kurti pas marrjes së postit të kryeministrit të Kosovës ka ndërruar shtëpi, e cila sipas raportimeve është rreth 520 metër katror, gjë e cila ka shkaktuar dhe p olemika.Sipas analistit Baton Haxhiu, kryeministri i Kosovës e ka paramenduar vilën e tij ende pa hyrë në të, ashtu siç ka projektuar dhe jetën e tij në një vilë ende pa e marrë një të tillë.Dialogu që ai ka bërë më të varfrit sipas Haxhiut, ka qenë një “tallje politike” me të cilën ai nuk është i befasuar.Akomodimi në një vilë të asaj madhësie me argumentin “për motive sigurie”, në gjykimin e analistit është thjeshtë një frazë e njohur në jetën e politikanëve.Ndërkaq befasia e analistit Andi Bushati në këtë situatë, lidhej me komentet e ithtarëve të politikanëve me vila.
Sipas tij komentet duhet t’i bëhen vazhdimisht Albin Kurtit, për t’i kujtuar se në fjalimet e tij ka thënë se do të zgjerohej vetëm nëse i duhej më shumë hapësirë për libra por nuk duhet ngatërruar ky lloj komenti me hipokrizinë e atyre që komentojnë vetëm vilën e Albin Kurtit dhe harrojnë politikanët e tjerë.“Ne mund të ngrinim një kauz për vilën e Albin Kurtit, kur Albin Kurti të fillonte të jepte tendera të pan dershëm, do fillonte të ushtronte një pushtet autoritar, do shembte ne dru pr ote stuesit e opozitës, do futej në a fera k orr uptive. Pra, atëherë debati për vilën do merrte një kuptim,” – u shpreh Bushati.

Continue Reading
To Top