Connect with us

Avokati zbardh planin që po hallakat gjithë Ballkanin për Copëtimin e Shqipërisë: Jugun e merr Greqia, veriun Serbia

Lajme

Avokati zbardh planin që po hallakat gjithë Ballkanin për Copëtimin e Shqipërisë: Jugun e merr Greqia, veriun Serbia

Edhe pse nuk e kisha ndërmend që ta hedh në porfilin tim të FB, për ta ndëgjuar të gjithë, po u them se këtë intervistë e kam ndëgjuar me kujdes të veçantë, sado që më zgjojnë kurdoherë urrejtje Sorosi, Greqia dhe Serbia!
Shkruan Brahim Avdyli / E shtoj edhe këtë çështje: nuk do të ndahet në mes Shqipëria, sepse nuk e lënë të bëhet kjo çështje e ligë, ata që janë me të vërtetë në shërbim të interesave kombëtare!…

Më të ligjtë që mund të jenë në tërë botën, janë dy shtetet më të rrejshme, me „nacionalitete“ mashtruese dhe të fuqishme të ekonomisë, Greqia dhe Serbia, të lidhura ngushtë prej „bisnismenit“ (pis-nis-menit!) apo më të pasurin e më urryerin e të tërë botës, Sorrosin (Syrri i pishtë/prej Kryedemonit!), lanet paçtë!!

Banda e Mercenarëve paguhet nga Bashkësia Ndërkombëtare dhe Sorosi, që ka në bazë (në themele) të tyre bandën Greke dhe bandën Serbe, për ta shkatërruar tërë ekonominë shqiptare, si për ta ndarë edhe Shqipërinë në dy pjesë, pra në mes: jugun që ta marrë Greqia, dhe veriun që ta marrë Serbia.

Ato, të dyja, së bashku, në krye me Sorosin, janë bandat kryesore në Gadishullin Ballkanik [(Gadishullin Yllirik, Gadishullin Hema apo Maia {me maja-maja}].

Është intervista me advokatin ALTIN GOXHAJ, i cili, përpos dëmit të klanit Rama e të klanit Basha, të cilët janë kryesisht kundër interesave kombëtare të shqiptarëve, po e vendos në profilin tim të FB, për të zbardhur planin e tyre tërësht antishqiptar. Kush është kundër SHBA-ve, është e nxitur dhe paguar nga serbo-sllavo-rusët dhe Greqia, për ta bërë të mundur ndarjen e Shqipërisë…

Me këtë rast, i faleminderohem mikut tim, Frashër Rracajt, që ka dërguar këtë intervistë të Altin Goxhajt, në televisionin FAX NEWS ALBANIA…

Continue Reading
To Top