Connect with us

5000 Euro Nqs MARTOHENl Me Vajzat Tona,Ja Cili Eshte SHTETl Europian Që Po “THlTH” Meshkujt E Huaj

Të Ndryshme

5000 Euro Nqs MARTOHENl Me Vajzat Tona,Ja Cili Eshte SHTETl Europian Që Po “THlTH” Meshkujt E Huaj

Prej disa vitesh, qeveria e Islandës po ofron të ardhura mujore në masën e 5 mijë eurove, për të gjithë ata meshkuj që vendosin të ma rtohen me femrat që kanë shtetësi islandeze.Pre sidenti aktual i vendit, Guðni Thorlacius Jóhannesson, tha se shteti i tij ka 320 mijë banorë dhe se pjesa më e madhe e tyre janë mbi 40-vjeç, ndaj vendi po përballet me një kr izë të vërtetë demog rafike.

Iniciativa e propozuar nga ky pres ident nuk është aspak e re, pasi edhe Kanadaja e Japonia kanë programe të tilla, ku të rinjve që kanë dëshirë të martohen si me femrat edhe me meshkujt e këtyre shteteve dhe duan të ndërtojnë jetën e tyre e të krijojnë pasardhës, si shpërblim u jepen shuma të konsiderueshme.

Continue Reading
To Top